Nieuws

6 t/m 8 maart, LIV in Venraij

IndiEco Group is aanwezig op de LIV in Venraij. Deze landbouwbeurs wordt gehouden op 6 t/m 8 maart van 13.00 tot 22.00 uur in de evenementenhallen. Met name zal IndiEco Group haar biomassakachels presenteren die een hoge energiebesparing geven en geschikt zijn voor varkenshouders, pluimveehouders, vleeskalverenhouders en voor mestverwerking. Standnummer 166. We zien u graag.

 

De IndiEco Group ontwikkelt kachel om eikels mee te verbranden

De gemeente Sint Anthonis heeft een duurzame oplossing bedacht om van hun eikels af te komen. Door ze te verbranden in een speciale kachel heeft de gemeentewerf in Wanroij de gaskraan inmiddels dicht kunnen draaien. Het gebouw wordt volledig verwarmd door de eikeltjeskachel...

 

Lees verder...

Een geweldige week bij de IndiEco Group

In de week van 19 september 2016 heeft de IndiEco Group actief gewerkt om haar kennis en de producten te presenteren.

Zo zijn de dealers van IndiEco en de adviseurs afzonderlijk bij elkaar geweest. De presentatie van de unieke nieuwe warmtepomp is een feit.

 

Lees verder...

24 september 2016, Open Dag voor particulieren

Zaterdag 24 september 2016 wordt op de Lionstraat 8 in Boxmeer een open dag gehouden voor iedereen die interesse heeft in Duurzame Energiesystemen en Indieco in het bijzonder. De open dag is van 10.00 - 15.00 uur.

 

Lees verder...

22 september 2016, Symposium Duurzame energiesystemen

Donderdag 22 september 2016 wordt op de Lionstraat 8 in Boxmeer een symposium over Duurzame Energiesystemen gehouden met als thema: "Voorsprong door Innovatie en Techniek". De toegang is gratis.

 

Lees verder...

4 juli 2016, Unieke warmtepomp, Waterflow

IndiEco Group uit Boxmeer heeft het importeurschap van een unieke warmtepomp met de naam Warmflow. Eindelijk kan de warmtepomp de verwarmingsketel vervangen of combineren als Hydro systeem.

 

Lees verder...

4 juli 2016, Introductie van de Pelletech kachel door de IndiEco Group

We zijn verheugd u als dealer te kunnen melden dat de IndiEco Group de exclusieve importeur is van de totale Pelletech lijn aan biomassakachels voor de gehele Benelux.

 

Lees verder...