Over ons

IndiEco heeft als uitgangspunt om van deze wereld een duurzame wereld te maken. Dit punt is ontstaan uit de wens van de markt waarin klanten op zoek zijn naar individuele ecologische energieoplossingen. Oplossingen die precies pasten bij hun woon- en/of bedrijfsomstandigheden. Hierbij wordt gekeken naar oplossingen met haalbare duurzame mogelijkheden, toepasbaar in de leefwereld van de klant. Het ultieme doel is om de gehele energiebehoefte in te vullen met duurzame oplossingen.

 

 

Voor zowel particulieren als bedrijven

Wij zijn importeur en groothandel van diverse duurzame systemen en wij leveren aan installateurs en leveranciers door heel Nederland. Verder fungeren wij als informatiepunt voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor hun energiebehoefte. Wij kunnen u informeren en adviseren over de meest geschikte oplossingen die uiteraard binnen uw budget passen.

 

 

Groot netwerk installatiebedrijven

Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van ervaren en deskundige installatiebedrijven. Indien gewenst kunnen wij voor de aankoop en installatie een keuze maken uit één van deze installateurs. Maakt u liever gebruik van uw eigen installateur, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij begeleiden het gehele proces van installatie en zorgen ervoor dat het systeem volledig naar behoren is geinstalleerd en functioneert.

 

 

Showroom

Wij beschikken over een groot aantal duurzame systemen die ingezet kunnen worden binnen een huishouden en/of een bedrijfsruimte. Een groot aantal van deze producten zijn opgesteld in onze showroom in Boxmeer die op afspraak te bezichtigen is. Mocht u interesse hebben om onze producten te bekijken of om een eerlijk en deskundig advies te verkrijgen over het inzetten van duurzame middelen om in uw energiebehoefte te voorzien? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.