Overige duurzame energiesystemen


Zonneboiler.jpg
Zonneboilers
Hoog rendement vacuümbuis collectoren vangen het zonlicht op zeer efficiënte manier op en zetten deze om in warmte. Deze energie wordt opgeslagen in een buffervat, al of niet gecombineerd met andere warmtebronnen, zoals bijvoorbeeld een pelletkachel of warmtepomp. Alle benodigde componenten zoals pompunit, buffervat, controlunit zijn leverbaar.
Afbeelding5.jpg
Zonnepanelen
Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke energiebron die er bestaat. Met zonnepanelen investeert u in een betere toekomst voor ons allemaal. Elke twintig minuten levert de zon méér energie aan de aarde dan de hele wereldbevolking per jaar gebruikt. Zonne-energie is een onuitputtelijke bron, overal ter wereld gratis beschikbaar.

Onze systemen zijn voorzien van alle belangrijke kwaliteitscertificeringen en getest door geaccrediteerde en onafhankelijke instellingen, zoals TÜV, VDE, SGS en het Fraunhofer Institut. Uw investering in een zonne-energieinstallatie moet minstens 20 jaar betrouwbaar rendement opleveren. Kwaliteit is daarom een doorslaggevende factor.
Uw aanvragen worden gedetailleerd uitgewerkt inklusief materiaalspecificaties en een (dak)tekening van de installatie.